Dit was mijn eerste ervaring met Fotofabriek. Qua duidelijkheid, infoverstrekking alles prima. Ook de ene ervaring met de klantenservice was prima. Vergeleken met een ander vergelijkbaar bedrijf vond ik de software om het fotoboek te maken minder gemakkelijk en waren er ook minder handige opmaak mogelijkheden. Het eindresultaat, wat uiteindelijk het allerbelangrijkste is, is niet geheel naar tevredenheid helaas. De foto´s zijn te pikselig en niet scherp genoeg afgedrukt en de kleuren zijn wat te donker.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek