Zondagavond het ontwerp uploaden, op donderdag het fotoboek ontvangen. Snelle levering dus, en uitstekende drukkwaliteit. UV-hoogglans is het geld waard en verrassend ongevoelig voor vingerafdrukken. Levering in een stevige, passende doos. De ontwerpsoftware is uitgebreid en geeft voldoende mogelijkheid om bij te snijden, uit te lijnen en kleuren aan te passen. Minpuntje: ik had gekozen voor de lay-flat optie, en het bovenste deel van de binding was niet helemaal goed geplakt zodat de spleet tussen de pagina's openviel. Niet bijzonder storend, maar wel net een minpuntje in de afwerking. Nog een opmerking: de website bood 20% korting, maar ik zag dit pas nadat ik had betaald, aangezien ik direct vanuit de software op 'bestellen' had geklikt en deze korting hier niet zichtbaar was. Verder een uitstekende ervaring; ik zou hier opnieuw een fotoboek bestellen.