Mark

Liggend A4 fotoboek: prima foto boek met snelle levering. Kwaliteit product is prima, zoals druk, keuze papier en afwerking. Software voor de PC vind ik wat minder. Met name uitlijnen van foto's zonder uitlijntool is lastig. Wel een raster kan er gebruikt worden, maar dat is zonder snap functie, en zonder andere hulplijnen tov een andere foto welke als referentie kan dienen, een gemis! Ook de snijlijn als buitenste kader is te statisch. Een foto met bijvoorbeeld een kader is verdomd lastig net binnen de snijlijn te houden. Dit kost veel tijd bij grotere boeken. Laatste, meer achtergronden please, verdeeld in thema's, want de keuze is beperkt tot een stuk of 30. Het bestelproces is een beetje tricky, want bij eenmaal bestellen krijg je nog 8 andere opties waarvoor je 'mag' betalen. Zoals de keuze om een streepjescode weg te laten halen? Dit is natuurlijk geldklopperij op het moment dat je design -album net af is. Tja, want wie vind zo'n code nou mooi over de foto? Deel dit dan van tevoren mee, dan kunnen we er rekening meehouden. Maw, waar kan ik nog meer aan verdienen? Een foute optie. Die andere vreemde optie is een dag eerder laten drukken. Ook zo iets raars, want het scheelt maar een dag, welke zonder het maken van die keuze ook werd gehaald. De andere opties zijn vrij logisch, zoals stevig papier, andere omslag, ed. Verder een prima afhandeling met sterke berichtgeving, en een mooi eindproduct.

Overzicht in het bestel proces is prima. Sterk is de afwerking, mooi resultaat.

Reactie Fotofabriek.nl:

Dag Mark,
Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de software.
Om deze reden ga ik u via de mail contact met u opnemen, ik wil u graag wat extra uitleg geven over het gebruik hiervan.
Met vriendelijke groeten,
Team Fotofabriek