Fotofabriek heeft redelijk goede software (zeker in vergelijking met anderen), al is de weergave op een high-res scherm wel erg klein. De afdrukkwaliteit is goed en de prijs is marktconform. Helaas laat de kwaliteit van het boek te wensen over. Ik heb hier inmiddels twee keer een boek besteld en één keer opnieuw laten maken. De eindcontrole is gewoon slecht. Er zit wel een briefje bij de bestelling bij van iemand die de controle heeft gedaan, maar dat is schone schijn. Het boek is niet recht, de kaft staat bol en de pagina's zijn scheef afgesneden. Bij het eerdere boek lieten zelfs de bladzijden los. Ook het tweede boek dat ik vorig jaar liet komen (wel snelle en correcte klantenservice!) was niet goed. Ik heb altijd veel werk aan de boeken die ik maak, dan wil ik ook dat het eindproduct goed is. Ik overweeg ook nu weer om het boek opnieuw te laten bedrukken, maar ik vrees dat het weinig zin heeft. Het feit dat je hieronder overigens geen sterren kunt geven voor de kwaliteit van het product zegt ook wel iets.
- redelijke software
- afdrukkwaliteit is goed