Niet tevreden over het boek. Kaft zat niet recht en in het midden van het boek bladzijdes lelijk. Gebeld en netjes te woord gestaan. Ik mocht het boek opnieuw aanleveren. Helaas kreeg ik een foutmelding op mijn computer. (Apple). Weer gebeld. Was een bekend probleem, wat niet meteen opgelost kon worden. Moest het bestand naar Fotofabriek sturen zouden zij het verder opnemen. Moest dit doen via programma We Transfer. . Dit nog nooit gedaan, dus mijn man erbij gehaald. Wat bleek, kon niet, het bestand van het fotoboek was te groot. Nu weer via MyairBridge..com. Gelukkig dat mijn man het allemaal begreep. Ik had dit nooit allemaal begrepen. Al met al, ook met de tijd die ik gebeld heb met fotofabriek, heel veel tijd er mee kwijt geweest. Bestand is wel binnen gekomen. Wel netjes een email van gehad. Ik vertrouw nu op een goede afloop zodat ik een tevreden klant in de toekomst zal blijven.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Vriendelijkheid bij het te woord staan.

Reactie Fotofabriek.nl:

Dag,
Bedankt voor uw feedback.
We vinden het jammer dat u niet tevreden was met uw eerste boek. Ik zie in het systeem dat er meerdere malen contact is geweest. We hebben u een nieuw boek gestuurd en hopen dat deze naar wens geleverd is.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5