Wim D

Een A5 fotoboekje gemaakt. Trouwens een enorme keuze uit modellen en soorten samen te stellen creaties met je foto s. Alles / alle onderdelen "werkt / werken" prima en vrij eenvoudig. Downloaden van de foto s is erg goed georganiseerd en inzichtelijk. Heel goed te leren. Prima overzicht over de gemaakte / nog te maken bladzijdes. Vrij behoorlijke keuzemogelijkheid: randen/achtergronden/Cliparts/frames enz. enz. Downloaded foto s zijn goed aan te passen / te verbeteren. Als een opname kwalitatief enigszins inferieur is, dan wordt dat vermeld op de betr. pagina. Het gereedmaken van het werkstuk/het uploaden van de opgemaakte bladzijdes / de bestelling verliep allemaal vlot en eenvoudig. De fabricage / uitlevering van de bestelling was bijzonder snel. De kwaliteit en uiterlijk van het samengestelde fotoboekje: gewoon bijzonder mooi. (zelfs die foto s die een signaal hadden gekregen van het systeem dat ze kwalitatief niet voldeden, was ik tevreden over...) Het boekje was een cadeautje voor een kleinkind, nou de moeite waard om zoiets zorgvuldigs weg te geven/ te ontvangen. Iedereen enthousiast! De prijs / kwaliteit verhouding krijgt van mij het cijfer 8,5 / 9. Kortom een zeer tevreden klant. Ik zat bij de keuze van het formaat met een vraag die ik telefonisch voorlegde. Een vlotte vriendelijke, 'n echt behulpzame medewerker die me te woord stond. Deskundig, inlevend en zoekend naar een vlotte bevredigende oplossing.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

klantvriendelijk / Overzichtelijke programmering / duidelijke scherminstructies / kwalitatief bijzonder goed

Score voor Fotofabriek.nl: 5/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Ja