Overall, prima. De gebruiksvriendelijkheid van de website kan beter. Het eindresultaat is goed.
Wat vond u sterke punten?
In eerste instantie had ik voor een ringband fotoboek gekozen vanwege het beperkte budget. Toen bleek dat ik minder pagina's nodig had dan verwacht en dus nog wat ruimte binnen het budget over had. Daarnaast waren ook nog eens de hardcover albums in de aanbieding! Vandaar dat ik ging kijken of ik mijn inmiddels al ingedeelde (spiraal) fotoboek nog kon omzetten naar een hardcover boek, dat vind ik toch mooier. En tot mijn vreugde bieden jullie de optie aan om bij de ringband een hardcover te bestellen. Voor en paar euro extra heb ik de hardcover er dus bij gekocht. De omschrijving van de aankoop vond ik echter niet helemaal duidelijk, ik had geen idee hoe het eindresultaat er uit zou komen te zien. De order was als volgt omschreven:
"Je bestelling bestaat uit de volgende producten:
1x Omslag Hardcover 21x21 Vierkant
1x Fotoboek Spiraal 21x21 Vierkant"
De bestel flow op de website lijkt wat omslachtig en is niet direct duidelijk.
Het is wel prettig dat ik nog van album soort kon switchen. Wellicht is het handig om dat in te bouwen binnen de software waarin het album gemaakt wordt. Want als je een keuze maakt voor een album, weet je niet direct hoe het eindresultaat zal zijn, dan is het fijn als je nog kunt switchen van cover, zonder dat je het hele album opnieuw hoeft te maken (want dat kost erg veel tijd).
Wat er op lijkt dat er binnen de ringband een extra hardcover wordt aangebracht en dat je dus een ringband met hardcover bestelt. Het uiteindelijke resultaat is echter gewoon een hardcover album, waar ik erg tevreden mee ben, maar tijdens de aankoop wist ik dat niet zeker.
Wellicht dat de omschrijving van het eindproduct in dit geval verduidelijkt kan worden naar iets waaruit blijkt dat het spiraal album is veranderd in een hardcover album?