Werend Griffioen

Het eindproduct krijgt van mij een 10. Aan de software waarmee je de lay-out maakt valt nog wat te verbeteren.

Wat vond u sterke punten?

1. De mogelijkheid om spreads en pagina's achteraf te verplaatsen is erg beperkt. Soortgelijke software waarmee ik bij andere bedrijven werkte bood daartoe eindeloze mogelijkheden.
2. Mogelijkheid om pagina's automatisch te nummeren zou erg prettig zijn, zeker bij omvangrijkere boekjes. Nu probeerde ik het handmatig maar het tekstveld is te klein om te slepen.
3. De keuze uit lettersoorten mag wel een stuk groter zijn. Ik miste bijvoorbeeld de Mistral, een populaire scriptletter.
4. Het overzicht over de pagina's laat onduidelijkheid over het omslag. Dit laat 2 pagina's zien (buitenzijde), maar niet de binnenzijde. Hoe de paginering van de binnenzijde zou uitpakken was puzzelen.
5. De opmerking in een pop-upvenster 'u probeert onder het gekozen aantal pagina's uit te komen' vind ik een onvriendelijke en onterechte verdachtmaking.
6. Ik heb 2 keer de helpdesk moeten bellen. De dames van dienst leken nogal gejaagd. Daardoor luisterden ze niet goed, dus ik moest mijn hulpvraag nog een keer stellen. Daarmee duurde het telefoongesprek langer dan nodig was geweest als ze wél goed hadden geluisterd.

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5
Zou u Fotofabriek aanbevelen? Ja