Uiteraard eerst diverse recensies bekeken/gelezen en uiteindelijk besloten voor Fotofabriek te gaan. Onze droomreis USA?CANADA in een tastbaar album plaatsen. We stellen hoge eisen aan alle onderdelen, alleen al de foto`s ben ik 2 jaar mee bezig geweest.

Programma is eenvoudig te gebruiken, alles werkt goed, er zijn genoeg opties en je zit er snel in. De site is ook goed en overzichtelijk! Maar waar het om gaat is natuurlijk het album zelf. Via een preview heb je een aardig beeld vd werkelijkheid, het album kwam snel binnen en vol verwachting ging er ik eens goed voor zitten.

We hebben zwarte pagina`s en de eerste foto`s komen vrij donker over (door een donkere hoek vallen onze gezichten weg) Jammer! Maar verder kijkend komt de lach echt wel op m`n gezicht! De foto`s zijn helder, scherp en komen op een enkeling na prachtig over! Genieten. Ook de grote afbeeldingen zijn goed van kwaliteit.

Wij bestellen onze volgende albums dan ook zeker weer in Groningen! (er komen er weer 2 aan!)

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

op zwart papier komen sommige foto`s wat donker over (maar dat hadden we mogen verwachten deels)

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Ja