Onlangs heb ik een fotoboek besteld in de kwaliteit A4 liggend hard cover uv-hoogglans. De kwaliteit is best goed, maar in vergelijking met eerder bestelde boeken in de kwaliteit BRILJANT valt het me toch erg tegen. Het is erg jammer dat het niet meer mogelijk is om deze te bestellen . Voor mij is het verschil te groot en overweeg om niet meer gebruik te maken van Fotofabriek. Erg jammer want ik was zeer tevreden met de boeken in de kwaliteit BRILJANT.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Het rapportcijfer zou wat mij betreft een 10 zijn als de fotoboeken zoals boven omschreven weer in BRILJANT kunnen worden besteld. Ook is het niet zo duidelijk wat bij het bestellen het verschil in kwaliteit is tussen b.v. hard cover A4 liggend (uv Hoogglans) en vlakliggend.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw review. Het klopt inderdaad dat we briljant niet meer kunnen aanbieden en hiervoor in de plaatst hebben we UV hoogglans gekregen.
Wat betreft de vlakliggende binding. Hierbij lopen de foto's helemaal door over twee pagina's en liggen de boeken helemaal vlak. Er wordt geen gebruik gemaakt van een scharnier en daardoor is er geen onderbreking in een grote foto. Een hardcover A4 liggend fotoboek ligt niet helemaal vlak als het open wordt gedaan.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 5/5