De informatie op de site is meer dan voldoende. De kwaliteit van de kaft en het papier komen overeen met mijn verwachtingen. De levertijd is snel en het product is netjes ingepakt.
De software is niet geheel beschikbaar en toepasbaar op een Apple product. Tijdens het bestellen geeft de software aan dat de dikte van het papier van invloed is op de breedte van de rug van het fotoboek. Dit is tijdens het proces niet te controleren.
Ik vind mijn foto's, die van zeer goede kwaliteit zijn, ietwat tegenvallen op het UV-hoogglans papier. De kleuren komen echter wel tot hun recht, het aantal pixels niet geheel.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Ja