Dit is de eerste keer dat ik überhaupt een trouwfoto album heb laten maken. Ik ben super tevreden over de service. Een mail ontving ik dat er een witte rand was aan de voor- en achterkant en dat ze zouden wachten op mijn nieuwe upload wat ik per mail moest doorgeven. Dit terwijl ik geen eens extra controle had aan gevinkt. Nou dat noem ik service. Tevens had ik bij de tweede upload mezelf bedacht om toch voor een donkerblauwe linnen achterkant te gaan in plaats van rood. Ook dit werd telefonisch meteen verandert zonder moeite. Sowieso laat ik mijn volgend foto album bedrukken door Fotofabriek.
De trouwfotoalbum is perfect gedrukt, stevige bladzijdes, goede half glans, makkelijk programma, goede service, snel binnen, mooi ingepakt en met een goede verpakkings materiaal verzonden, prijs kwaliteit is zeer zeker goed.
Op naar mijn volgend album!
Dank jullie wel fotofabriek

Misschien een tip wanneer het om een trouwfoto album gaat, zou het fijn zijn als je de optie box hebt om aan te vinken, zodat je de trouw foto album beter kunt bewaren. Het is toch een speciale fotoboek.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 5/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Ja