Dit was mijn eerste ervaring met Fotofabriek. Ik was op zoek naar een site waar ik mijn eigen agenda kon maken. Na een lange tijd zoeken, kwam ik op deze site terecht. Ik kon kiezen voor een agenda of om een fotoalbum, waar ik dan het zelf kon ontwerpen, aangezien je bij de agenda zelf geen pagina's kon verwijderen. Hierdoor heb ik gekozen om een fotoalbum te maken als agenda. Dit werd ook aanbevolen, wanneer je zelf pagina's wou verwijderen. Ik begon wel te twijfelen of je wel op het fotopapier kon schrijven. Dit kon ik niet op de site vinden. Ik heb toen maar een mail gestuurd. Deze werd vrij snel beantwoord, waardoor mijn keuze nog steeds bij het fotoalbum bleef. Eén minpuntje is dat je het fotoalbum maar met 100 pagina's kan. Hierdoor werd het een beetje passen en meten, maar uiteindelijk is het wel gelukt. Tijdens het maken, gaf hij de hele tijd aan de mijn foto's niet van goede kwaliteit waren, ik heb maar gegokt, maar de agenda is super goed gelukt en ben uitermate tevreden.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Misschien zorgen dat je bij de agenda ontwerpen, ook zelf pagina's kunt verwijderen. Aangezien ik nu een fotoalbum moest maken, en hier maar 100 pagina's beschikbaar zijn.