Mooie vorm qua lay-out maar er zijn nog wel wat verbeterpuntjes om een en ander duidelijker te maken voor de bezoekers.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Printversie zodat je een en ander op ware grootte kunt uitprinten om te zien of het product voldoet aan je verwachtingen.
In mijn geval ging het over de visitekaartjes, zag er op de site goed uit waar hoe zien ze er op ware grootte uit?
Wanneer ik afgeronde hoeken wil hebben kan ik deze niet selecteren in het disign gedeelte zodat ik niet kan zien of er teksten en dergelijke afvallen.
Kan pas bij daadwerkelijk bestellen zien wat de opties zijn qua papier, uitstraling, lay-out en extra's. Dit zou ik in het disign gedeelte al willen weten.
Levering duurt zeer lang. Het product is na verzending door Fotofabriek, na bijna 1 week, nog steeds niet binnen. Mogelijk de verzending traceerbaar maken zodat ik kan zien waar mijn bestelling is zodat ik actie kan ondernemen.
Chatroom werkt niet lekker. Moest lang op antwoord wachten en ben op een gegeven moment ook uitgelogd omdat het mij te lang duurde.
Maar zie bovenstaand als opbouwende kritiek want jullie zijn op de goede weg!