Allereerst mijn complimenten voor de kwaliteit en service en openhartigheid (rondleiding aan mijn vrouw Martini Ziekenhuis), kortom alle lof voor uw bedrijf.
Als fotograaf dacht ik mijn ideale verwerking te hebben gevonden;
1e Een voorbeeldboekje voor mijn dochter met vrachtwagens was een groot succes, reactie van mijn dochter; heb ik die gemaakt, wohw.
2e het proberen na te bestellen van een fotoboek met ijssculpturen was in 1e instantie niet mogelijk omdat de bestandsgrootte van mijn/onze camera's te groot was/waren (Nikon D810 en D3200).
3e Een opdrachtverwerking van 2 20X30ers gaf te veel onzekerheden om na te bestellen, een overdaad aan door uw bedrijf aangeboden mogelijkheden, maar ik (mijn repro klant wil alleen 2 losse 20X30 afdrukken, geen bulk.
4e het nabestellen van mijn dochter haar Truck Star toppers op een jaarkalender bood niet de juiste verhoudingen, aangezien deze trucks vaak een nagenoeg vierkante beeldvulling gaven waar geen goede keuze van beeldverlies mogelijk was. Deze bij Kruitvat (CeWe) naar 90% tevredenheid laten verwerken.
Hoop u hierbij vanaf onze kant een opbouwende kanttekening te hebben mee gegeven.

FOTO STEENHUIS
KvK. 54195640

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Zie bovenstaande ervaringen, zoals mogelijk automatische aanpassing bestandsgroote, bij aanlevering van te grote bestanden.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Heer/Mevrouw,
Bedankt voor uw reactie en de complimenten. Leuk om te horen.
We vinden het jammer dat niet alles vlekkeloos verliep.
Om de door u genoemde punten verder uit te zoeken, zullen we binnenkort contact met u opnemen.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5