Tot nu toe twee albums gemaakt.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

1. Het programma waarmee de albums worden samengesteld is erg traag ondanks mijn zeer snelle PC. Bijvoorbeeld saven duurt zo lang dat ik thee kan gaan zetten.
2. Helaas is een permanente internetverbinding nodig bij het gebruik van het programma.
3. Gebruiksvriendelijkheid van het programma is niet zo groot (bijv. persoonlijke sjablonen kunnen niet gesorteerd worden en zijn alleen via klicks te bereiken en tekst op de rug van het album is gepruts)

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Meneer/Mevrouw,
Bedankt voor uw reactie. Allereerst fijn dat de afdrukkwaliteit naar wens is. Dat is fijn om te horen. We vinden het jammer dat het programma wat traag is bij u.
Het kan soms zijn dat het opslaan wat langer duurt. Dit kan met de grote van het album te maken hebben en de grote van de foto's. Als die van groot formaat zijn, wordt het bestand zwaarder. Een tip is om het fotoboek op te slaan op een andere locatie (een back-up) en eens op 'opslaan en optimaliseren' te klikken.
Bij de offline software is het niet nodig om permanente internetverbinding te hebben. U werkt op uw computer, en wij kunnen niet bij de bestanden.
Ten slotte, de sjablonen en de rugtekst. Middels de sjablonen voor de omslag kunt u het beste een rugtekst toevoegen. In die sjablonen staat een tekstvak namelijk. Eigen gemaakte sjablonen kunt u altijd opslaan door met de rechtermuisknop op de pagina te klikken en te kiezen om het sjabloon toe te voegen. Die kunt u vervolgens terugvinden bij gebruikers sjablonen.
Mocht u tijdens het maken van een product vragen of opmerkingen hebben, dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5