Het uitzoeken, bestellen, en afleveren is prima verzorgd. Over de fotoapp heb ik de volgende opmerkingen:
Ik ben alleen kruitvat- en (de oude) Hema- fotoapp gewend. Hierin zitten een aantal functionaliteiten die het maken van een album eenvoudiger maken en ontbreken (of ik heb ze nog niet gevonden) in jullie app.
1- De rode hulplijn; a- bij het (ver)plaatsen van sjablonen/foto's op de rand van het blad én b- bij het positioneren van sjablonen/foto's op gelijke hoogte, óf tegen elkaar aan, van een andere foto op het blad. 2- Bij het inzoomen van een blad graag met het wieltje op de muis mogelijk maken, waarbij de positie van de muis gebruikt moet worden van het centreren van de zoom. 3- De waarschuwing: 'Let op! De linkerkant van deze pagina. etc..' is niet meer te verwijderen als een achtergrondfoto is geplaatst. 4- De kleurcorrectie binnen fotobewerking is niet zichtbaar. Het is op deze manier een onbruikbaar tool.