De afbeelding van A4 spiraalboek op website komt niet overeen met het geleverde product.
Het A4spiraalboek is een flubberflodder in de handen. Service afdeling doet erg haar best om problemen glad te strijken, en dat maakt weer een boel goed.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
kloppende afbeelding maken bij A4 spiraalboek. Op de foto's lijkt dat een stevige bedrukte cover, maar in werkelijkheid is de bedrukte cover zo dun als het fotopapier in de rest van het boek, en is dit A4 spiraal boek een flubberflodder in de handen.
Samenwerking met feedbackcompagny dubieus. Beoordelingen die niet goed genoeg zijn volgens hun worden niet geplaatst, maar on hold gezet (zeggen ze), maar pas na meer dan 14 dagen reageerde fotofabriek op deze on hold gezette beoordeling met een weinig relevant mailtje. Meer dan 14 dagen verstreken maar niets meer gehoord van feedbackcompagny over die beoordeling, en lijkt niet geplaatst.
Reactie Fotofabriek.nl:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw reactie.
In onze gegevens zie ik dat u contact heeft opgenomen over het boekje. Het klopt inderdaad dat de cover geen hardcover, maar kunstof omslag heeft waar u doorheen kunt kijken. Als u een steviger boek wilt bestellen kunt u kiezen voor een hardcover boek.
Wat betreft de beoordeling nemen wij altijd binnen 14 dagen contact op als de beoordeling 'on hold' is geplaatst. Feedback Company neemt zelf geen contact met u op, de beoordeling wordt door ons geplaatst, zodra wij hierop reageren. Als wij dit niet doen wordt deze alsnog geplaatst. Alle beoordelingen zijn dus hoe dan ook zichtbaar.
Team Fotofabriek