De software werkt goed. Je zou alleen makkelijker foto's over de pagina's moeten kunnen verschuiven als je later nog ergens een foto tussen wil zetten. Nu moet je elke foto apart knippen en plakken en dat is heel veel werk.
Bij het boek bleken een paar pagina schuin afgesneden.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Je zou makkelijker foto's moeten kunnen verschuiven over de pagina's . Ik had een heel dik boek en kwam aan het eind nog een of meerdere foto's tegen die ik er eigenlijk in het begin van het boek wel bij het willen zetten. Omdat ik dan heel veel foto's een voor een had moeten knippen en plakken heb ik dat maar niet gedaan. Daardoor ontbreken nu wel een paar foto's in het boek die ik er wel graag in had gehad. Ook stonden alle foto's die ik de map had gezet om uit te kiezen in de linkerkolom helemaal door elkaar waardoor ik heel veel moest scrollen om de juiste foto's te vinden om op de goede plek neer te zetten (ik had ruim 1100 foto's waarvan ik er tussen de 300 en 400 heb gebruikt). Dat was ook de reden waarom ik sommige foto's pas later zag staan. Ik weet alleen niet of dat aan jullie software ligt of aan de nummering die mijn camera (Sony alpha) er aan mee geeft.

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Ja