Ik was onbekend met met maken van een digitaal fotoboek. Helaas ben ik op problemen gestuit waardoor het leuke van het maken beslist niet zo is uit gepakt. Na diverse telefonische contacten, het opsturen van mijn boek en mailen van scherm printen ligt het probleem sinds 16/10 bij de ICT in afwachting van......
Inmiddels mijn boek op een andere manier gemaakt en ingestuurd omdat de lol er inmiddels grotendeels vanaf was het er maar bij gelaten. Daarvan zelf weer contact opgenomen met uw medewerkers.
Met een tweede fotoboek bij de fotofabriek voorlopig maar afgewacht en me elders aan het oriënteren.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Terugbellen wanneer je dat beloofd. Anders NIET beloven.
Jammer dat in eerste instantie het probleem is teruggeschoven onder het mom "onkunde" van de klant. Kan altijd maar juist
dan is het fijn als er een helpdesk is. De bereikbaarheid is wel een pluspunt.
Ik heb er begrip voor dat een ICT probleem wat langer kan duren maar laat dat weten!
Reactie Fotofabriek.nl:
Beste T vh Hoofd,
Bedankt voor uw reactie.
In het mailcontact met u zie ik dat wij druk op zoek zijn naar een oplossing voor het plaatsen van de tekst op de manier die u wilt. Daarin hebben wij aangegeven dat dit helaas niet binnen een dag ia gelukt. We doen ons best zo snel mogelijk een oplossing aan te dragen en houden u op de hoogte.
Team Fotofabriek