D. van der Zande

Blijkt dat de goede recensies op internet in feite gaan over de fotoboeken van fotofabriek. Ik wilde 1 fotoprint bestellen
en daarin wijkt deze fotoservice af van andere. 1 foto is niet mogelijk maar je krijgt er wel 5 voor de prijs van normaal 1.
Op zich was alles prima in orde alleen het afdrukpapier laat te wensen over. Dit blijkt dus geen normaal fotopapier te zijn maar een papier zoals in de fotoboeken wordt geleverd. Hierdoor was de prijs te verklaren maar heb ik dus nog steeds geen hoge kwalitietsafdruk. Verder schermt men met afdrukken op verschillende soorten papier. Ik kom niet verder dan normaal en hoogglans en ik vrees dat de hoogglans(tegen bijbetaling) ook een eenvoudig fotoboekenpapier betreft.
Om voor kort gebruik een aantal afdrukken tegen een zeer lage prijs te kopen is dit niet verkeerd. Wil men echter een afdruk op echt fotopapier zoals geproduceerd door Kodak, Fuji, Hanemuhle e.d. dan kan men niet bij fotofabriek terecht.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Voeg assortiment echte fotopapieren toe aan voor kwalitietsafdrukken fotoafdrukken.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste D. van der Zande,
Bedankt voor uw reactie.
Het is inderdaad het geval dat wij geen fotopapier gebruiken.
Wij drukken digitaal en niet chemisch, vandaar.
Mocht u verder vragen hebben dan horen we het graag.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5