Ik heb drie grote fotoboeken van ongeveer € 150,- per stuk bij jullie besteld. Tijdens mijn bestelling gingen die helaas in de actie: als ik twee dagen had gewacht, had mij dat € 150,- gescheeld.
Verder had ik de dozen erbij besteld. Ik was in de veronderstelling (ook geleid door de niet geheel duidelijke afbeelding op de site) dat het een soort hoes betrof die het album stofvrij zou houden en waardoor hij toch nog in de boekenkast kan. Het bleek echter gigantisch opgeblazen dozen te zijn die onpraktisch en onbruikbaar zijn (en zelfs té groot voor de boeken).
Daarnaast was een van de drie boeken vertraagd, maar dat was mij niet gecommuniceerd. Ook was mijn adres verkeerd op een van de twee zendingen gezet, waardoor die teruggestuurd werd door de post. Kortom: ik werd onaangenaam verrast toen er bij de bezorging maar een in plaats van drie fotoboeken zaten. Uiteindelijk had ik alle boeken vier dagen later dan gepland binnen. Dit was vooral vervelend omdat een vriend uit Amerika, die ik deze boeken wilde laten zien, toen alweer weg was.
Daar staat tegenover dat de kwaliteit goed is en de service uitstekend (ik heb via de telefoon met Iris en Richard gesproken: mijn complimenten voor de service).
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Communicatie status order.
Duidelijker aangeven dat de dozen onhandig en oversized zijn en dus niet in een boekenkast kunnen.
Melden als een pakket in meerdere zendingen verzonden gaat worden.
Reactie Fotofabriek.nl:
Beste Gerard,
Bedankt voor uw reactie.
Het klinkt niet alsof het de normale gang van zaken is geweest is uw geval. Daarom zou ik er graag wat meer over willen weten.
Ik kan geen communicatie terugvinden tussen u en ons, ik vermoed dat alles telefonisch is verlopen. Om te kijken of ik u nog ergens mee kan helpen zal ik binnenkort contact met u opnemen.
Team Fotofabriek