Ik heb hele goede en minder goede ervaringen met fotofabriek. Meestal gaat alles goed en is het soms nog eerder als verwacht in huis. Super! De chat word ook altijd op gereageerd en dat is ook super. Omdat ik fotograaf ben en graag via indesign mijn boeken maak is de pdf uploader ect echt super voor mij!

Maar helaas. Ook wat slechte ervaringen heb ik gehad. Vaak is er miscommunicatie. Dan vraag ik of ik een track and trace code krijg voor een groot boek, omdat ik niet de hele dag wil wachten op mijn boek. Dan word er heel vrolijk gezegd: Ja mevrouw, die krijgt u van ons. Ik denk: Helemaal prima. Maar geen track and trace codes ontvangen. Tot 2 x toe. En ik heb meerdere malen meegemaakt dat de boeken te laat klaar waren door hun eigen fout. En ik had de boeken nodig voor mijn examen fotografie. Dus dan zit je wel ff in de stress. Toen ben ik helemaal naar Groningen gereden om ze op te halen. (1,5 uur rijden). En nog slechte ervaringen met koerier verzenden of hoe dat ook heet. Het had makkelijk via gewone post gekund maar volgens jullie kon dat toen niet. Maarja, omdat ik via weinig anderen via een pdf uploader kan werken kom ik toch bij jullie terug.

De laatste ervaring was weer super. Dus we blijven doorgaan.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Informatie van klantenservice (track and trace codes)

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Ja