Mooi eindproduct, zeer tevreden, maar veel frustratie tijdens het maken ervan door onnodig veel aanklikken van foto's en functies.
Pas op de laatste pagina de tip om het document te optimaliseren, had beter aan het begin kunnen staan.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Verbeterpunten met name in de software die ik gebruikt heb bij het maken van een fotoboek. Functies toevoegen zoals 'geselecteerde foto's aanpassen aan kleinste formaat' of 'geselecteerde foto's aanpassen aan grootste formaat', formaat/verhouding van de foto naar eigen wens aanpassen, aangeven met een lijntje wanneer foto's uitgelijnd staan.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over het eindresultaat van uw product. Natuurlijk willen wij ook dat u hetzelfde gevoel overhoudt na het maken van het fotoboek in de software.
De genoemde verbeterpunten nemen wij absoluut mee in de verbetering van de software. Een gedeelte hiervan staat al bij ons op de agenda, maar uw input wordt zeker gewaardeerd!
Wij zullen ook nog via e-mail contact met u opnemen om dit verder toe te lichten.
klantenservice
Fotofabriek