R. Moorlag

Wisselend:
Ik heb nu twee keer iets besteld en de eerste keer was erg positief (een 60x60 Forex) maar de tweede en laatste keer was ik niet onder de indruk van een Fotoboek Hardcover A4 Liggend Lay-Flat UV Hoogglans. Zie onder verbeterpunten en tips.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Mijn tweede bestelling (en vooralsnog de laatste) was een Fotoboek Hardcover A4 Liggend Lay-Flat UV Hoogglans. Deze vond ik een stuk minder mooi dat vergelijkbare albums die ik gewend was te bestellen bij CEWE. De glans komt niet in de buurt, de pagina's liggen niet echt vlak en de kaft is enigszins bobbelig. Mijn vakantiealbum waar ik nu mee bezig ben zal ik veiligheidshalve opnieuw bij CEWE bestellen...

De bestelsoftware vond ik ook niet erg goed hoewel die bij de meeste leveranciers voor verbetering vatbaar is. Het is ook net alsof de leveranciers niet bij elkaar kijken hoe de software in elkaar steekt want overal worden andere oplossingen aangeboden voor vergelijkbare problemen.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste R. Moorlag,
Bedankt voor uw reactie.
Fijn om te horen dat u tevreden was met de foto op forex.
Jammer dat dit bij fotoboek minder het geval is.
Om te kijken wat precies het resultaat is geworden en of we u nog kunnen helpen zal ik binnenkort contact met u opnemen.
Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5