SPAM Eerste bestelling zeer ontevreden. Er ontbraken 6 pagina's en de kleuren waren flets. Klachten brief naar de service dienst gestuurd. deze reageerde onmiddellijk. Ik mocht mijn bestelling terugsturen voor controle en kreeg een nieuw exemplaar terug. Die heb ik reeds ontvangen en goed gekeurd. Ik vind het echter spijtig dat deze retour zending mij 7,20€ extra heeft gekost. Dit A5 fotoboekje heeft mij veel geld gekost. Ik zal dan ook geen bestelling meer bij jullie plaatsen
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Reactie Fotofabriek.nl:
Beste heer Rijnhout,
Bedankt voor uw bericht.
Ik begrijp dat u al contact opgenomen heeft met de klantenservice en een nieuw exemplaar heeft ontvangen van het boek, fijn dat dat opgelost is.
Als wij om een retourzending vragen geven wij altijd het antwoordnummer aan, dus dat houdt in dat u niet heeft hoeven betalen voor de retourzending. Om dit verder uit te zoeken zal ik binnenkort contact met u opnemen.
Fotofabriek