Resi Koonen

Frustrerend

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Leuke ideeën om fotocadeaus te maken
(ik zie dat ik in de volgende stap mijn leeftijd aan moet geven. En voor jullie nu denken 'oh ze is 61': ik ben digitaal zeer vaardig maar deze site/app werkt gewoon niet naar behoren. Uitleg is summier, lastig om foto's uit account te verwijderen; ik vind het absoluut geen aanrader.
Ik begrijp dat jullie alleen positieve reviews willen en 'negatieve' per mail willen; nou, zo werkt het niet dus.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,

Bedankt voor je review, wat jammer dat je tegen problemen bent aangelopen tijdens het opmaken van je fotoproduct, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ik wil graag verduidelijken dat alle reviews welkom zijn, zowel de positieve als minder positieve. Dit stelt ons juist in staat naar de genoemde punten te kijken en dit te verbeteren. Wij zijn doorlopend bezig onze producten en dienstverlening te verbeteren waar nodig, dus dit soort feedback stellen wij erg op prijs.
Uiteraard als er sprake is van een productiefoutje of beschadigde levering, kan er gerust rechtstreeks even een mailtje gestuurd worden zodat wij het direct op kunnen lossen.

Als je ervoor openstaat, kijken we graag nog even in wat meer detail mee naar wat er precies niet goed verliep in ons programma, zodat we dit kunnen aankaarten bij de technische afdeling. Je mag ons hiervoor dan nog even een mailtje sturen naar klantenservice@fotofabriek.nl

Alvast bedankt,
Hilde