De communicatie bij de klantenservice was bizar: voor dezelfde storingmelding op een namiddag en de dag erna heb ik 4 mensen aan de telefoon gehad na erg lang wachten: 1e medewerker zei dat de monteur die middag nog voor 5 uur zou komen; de monteur kwam niet; de volgende ochtend heb ik opnieuw gebeld met een andere medewerker en opnieuw de storing uitgelegd, het bleek dat de medewerker vorige dag niets had vastgelegd over mijn melding, na 2 minuten werd de verbinding verbroken; opnieuw bellen en kreeg ik een 3e medewerkster ad telefoon die mij vriendelijk, begripvol hielp en mijn melding ook daadwerkelijk in het systeem opnam. die middag zou de monteur komen en dat is ook prima gebeurd, vriendelijk, deskundig en geduldig. Vlak voor hij kwam, werd ik nog gebeld door klantenservice met paar overbodige vragen. Monteur aan de deur dus ik beeindigde het tel. gesprek. Ik heb bij Feenstra nog nooit zoiets meegemaakt in de afgelopen jaren. Alle lof voor de monteur, maar bij de klantenservice moet echt iets verbeteren.