Ik had een nieuwe cv ketel nodig, en ben al jaren bij Feenstra. Ik volgde hun advies op - heb benadrukt dat ik het vooral goed warm wil hebben in huis. Ik krijg het huis niet warm. De vloerverwarming (bijverwarming) - die ik al 35 jaar heb en altijd een heerlijk knus warm gevoel gaf, doet het haast niet meer, de vloer wordt niet meer warm. Komt doordat het niet de goede ketel is zegt monteur nr 2, komt omdat de leidingen van en naar de vloerpomp verkeerd om zitten zegt monteur 3. Al 35 jaar zitten die leidingen zo, heeft nooit een probleem opgeleverd. Ja in combinatie met de oude cv ketel was het ook geen probleem, maar met deze ketel week. Afin, tegen zeer hoge kosten (800€) hebben ze die leidingen omgedraaid. Maakt geen enkel verschil. Vloerverwarming doet het nog steeds nauwelijks. Je mag de thermostaat niet meer dan 2 graden hoger of lager zetten zegt monteur 4. Ik ben zo ontzettend teleurgesteld in Feenstra. Ik heb hier geen woorden voor , en zal Feenstra dus ook aan niemand aanraden.