In 2011 een nieuwe Atag combi ketel E325C gekocht met 15 jaar garantie op de warmtewisselaar. Zeker niet de goedkoopste combi-ketel destijds, maar wel een goed product met een prima garantie, dacht ik toen nog. Na 10 stookseizoenen is de warmtewisselaar nu na ca. 11 jaar waterzijdig lek en blijkt dat de garantie eigenlijk en in feite maar 10 jaar bedraagt. Tenminste, zo noem ik dat, als nu blijkt dat ik €645,-- exclusief BTW moet (bij)betalen voor het vervangen van de warmtewisselaar. Bovendien zit het gaatje in de geschroefde zijkant/deksel en met alleen dat te vervangen zou het probleem al opgelost zijn. Atag zelf geeft aan dat zij de garantie aanspraken heeft geregeld en afgezekerd met hun afnemers/installateurs, dus daar kom ik ook niet verder. Ik vind dit alles ver beneden de maat en voel me bedrogen en in mijn hemd gezet.