Salm

De monteur van Feenstra was niet op de hoogte van bij u bekende problemen met Nefit ketels. Hij trok zijn eigen conclusie en keurde de installatie af, trok de stekker er uit.

Wat had moeten gebeuren was een koolmonoxidetest waarna een foutmelding 3L zou verschijnen.
Dat was het signaal om via een speciaal daarvoor bestaand telefoonnummer Nefit te bellen waarna zij de fabrieksgarantie zouden laten ingaan.

Na 3 uur aan de telefoon te zijn geweest weigerde personeel van uw afdeling om deze test alsnog te laten gebeuren. De CV was afgekeurd en nu was het opeens gevaarlijk.
Vervolgens werd mij door een medewerker gewezen op het feit dat er (na mijn vraag daartoe) een connectie is tussen Feenstra en Nefit in het geval dat een CV een onherkenbare foutmelding geeft . Nefit neemt dan over en repareert dit al dan niet om niet.

Vervolgens heeft deze medewerker zelf gebeld om hier in te bemiddelen maar dit lukte niet.

Weer later spreek ik een medewerker van de technische dienst bij Nefit en die beaamt mijn verhaal. Feenstra moet de test doen en met de foutcode Nefit bellen.

Op dat moment werd ik dus gedwongen een nwe ketel a € 2.000,-- aan te gaan schaffen of de reparatie tegen betaling te laten plaats vinden maar dat zou ongeveer € 1.500 ,-- gaan kosten.

Later die avond (vrijdag) werd ik door Nefit gebeld en deze mijnheer heeft uiteindelijk bemiddeld waarna ik op dinsdag opvolgend via een monteur van Nefit de reparatie kon laten uitvoeren (om niet) .

Feenstra heeft daarna niet meer gereageerd en de zaak laten doodbloeden.

Alleen de tevredenheidstest werd gemaild.

Vr, Groeten

D. Salm

Score voor Feenstra onderhoud en service: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: