Françoise

Ik heb helaas geen positieve ervaring met Feenstra. Inmiddels zit ik al 3,5 week zonder CV ketel, en dus geen warm water (gelukkig is het zomer, anders had ik ook zonder verwarming gezeten). Eind april is er een monteur geweest voor een apk+ onderhoudsbeurt. Reden voor aanvraag omdat ik mijn cv ketel geregeld moest bijvullen en ik soms merkte dat het lekte. Standaard kosten van een apk+ Is 129 euro. De monteur gaf aan dat er regulier onderhoud was gedaan (geen bijzonderheden), reden van vaak bijvullen kon volgens hem zijn door vaker stoken, echter kreeg ik achteraf een factuur van 173,99. Bij navraag bleek dat er extra kosten waren berekend voor een onderhoudsset (deze extra kosten worden voorafgaand de afspraak niet gemeld). Na 2 a 3 weken bemerkte ik dat er weer lekkage was. Gebeld naar Feenstra en er zou een monteur komen. Deze monteur is begin juni gekomen en constateerde vrijwel direct dat de pomphuis gescheurd was, er roest was en het expansievat vervangen moest worden en kosten hiervan zouden rond de 500 euro zijn. Ik was behoorlijk overdonderd omdat de ketel 11 jaar oud is en ik in de veronderstelling was dat hij in april goed was nagekeken door de vorige monteur, nu bleek dus dat dit niet was geconstateerd en dat bevreemde mij. Na navraag door de monteur bij de hoofdlocatie kon hij het volgende bieden: bij een huur van een ketel voor 5 jaar a 28,95 per maand zou er geen aansluitkosten van 99 euro berekend worden. Indien ik een ketel voor een jaar wilde huren (kosten 33,95 per maand) konden zij die aansluitkosten niet in mindering brengen. Omdat ik het gevoel had onder druk gezet te worden heb ik gezegd er over na te denken. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik van die offerte geen gebruik wilde maken en ik gecompenseerd wilde worden met het bedrag dat onterecht in rekening was gebracht. Hierover heb ik inmiddels al 4 keer gebeld meerdere keren gemaild en ben inmiddels 3,5 week verder, en nog heb ik mijn mail niet netjes beantwoord gezien of ben ik teruggebeld. Ik wordt letterlijk steeds van het kastje naar de muur gestuurd en verwezen naar een andere afdeling terwijl ik alleen contact op kan nemen met de klantenservice. Afgelopen vrijdag heb ik weer gebeld en gevraagd naar Mary van de administratie waar ik door teruggebeld zou worden, maar helaas wederom nog niets vernomen.

Vriendelijke klantenservice

Score voor Feenstra onderhoud en service: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: