De medewerker kwam binnen, 20 minuten te vroeg, zonder dat dit gemeld was. Lastig, want in de ruimte waar de ketel zich bevindt, wordt geslapen. Hij kon er wel is waar niets aan doen, maar kwam binnen met hondenpoep aan zijn schoenen, wat ik kon opruimen. De bereikbaarheid van de ketel, gaat via een trapje, volgens afspraak. Hij had geen trap bij zich. De monteur hing over de leuning om bij de ketel te konen. Dit deed hij, liggend op het bed van mijn zoon, allesbehalve fris. Vroeg emmer en doek, vreemd dat hij dit niet bij zich had. Hij maakt de ketel schoon en onderdelen van de ketel, spoelt hij, ongevraagd, op de badkamer in de wasbak, waardoor mogelijk de leiding verstopt raakt. Liever opvangen in de emmer en buiten weggooien. En een ander onderdeel waar een soort zwart schraapsel, koolstof uitkwam, gooide hij in het ekkectrische toilet. De pomp en de vermaler van dit elektrische toilet kan dit onmogelijk aan en dus kon ik uitgebreid het toilet met mijn handen leegmaken. Ik wil hier voortaan overleg over. Dus al met handen vol met werk, na het vertrek van de monteur. Deze man was verder wel voorkomend.