Was tot begin 2020 tevreden over Feenstra, echter vond ik al een paar jaar langregelmatig water boven op mijn CV ketel en op de vloer er onder. Feenstra kon geen oorzaak vinden en om eerlijk te zijn ik ook niet. Totdat ik tijdens een zeer heftige regen bui zag dat het water langs het rookgasafvoer kanaal naar beneden komen. Om het afvoerkanaal zit een aluminium plaat tegen het plafond die op een hoek ongeveer 3 cm naar beneden hangt. Niet echt professioneel aangebracht tijdens montage van huurketel door...... Dat in niet eerder die lekkage kon constateren komt doordat het alleen maar lekt bij zeer heftige regen. Feenstra er bij gehaald, krijg ik uiteindelijk na maanden te horen dat Feenstra die reparatie niet mag uitvoeren. En dan zakt mijn broek af want ze mogen wel een nieuwe ketel met rookgasafvoer plaatsen maar als het lekt mogen ze dat niet repareren. Onbegrijpelijk. Vandaar dat ik niet tevreden ben met Feenstra. nu staat er een koektrommeltje op de ketel om het water op te vangen. Eind december Feenstra gemeld dat de ketel nog al ploffend aansprong en waterdruk verloor. En dat lijkt keurig verholpen. Jammer dat ze niet ook de lekkage langs het rookgasafvoer kanaal repareren, dat is voor mij een stevige smet voor Feenstra en maakt het zeer waarschijnlijk dat ik niet nog een keer met Feenstra aan de slag ga als de huidige ketel vervangen moet worden.