Hendriksen

Al jaren zijn wij klant van Feenstra , maar daar zijn wij helemaal klaar mee,wij waren toe aan een nieuwe ketel dus natuurlijk Feenstra gebeld dat we een goede ketel wilden , niet over geld gehad het moest goed zijn zij een prijs gemaild waar wij akkoord mee gingen als alles maar goed gemonteerd word zeggen wij erbij, nou dat hebben wij geweten, ze kwamen de oude ketel demonteren, ik nog geholpen de nieuwe ketel naar boven sjouwen ,en dacht zo kunnen ze gelijk aan de slag,En ben naar mijn werk gegaan nog geen 2 uur later telefoon,er zit asbest we moeten gelijk stoppen, eerst moet er iemand komen om een test te doen je raad het al een asbest waterbedrijf, waar zij vermoedelijk onderlinge afspraken mee hebben, een paar je later ontstonden 2 man onaangekondigd binnen op zolder om een monster te nemen en iedereen ging naar huis,wij zonder ketel en geen verwarming de volgende dag s,middags telefoon nee het was geen asbest maar stof,maar ze komen de ketel pas plaatsen als het dak asbest vrij is ,het komt er hier op neer dat de ketel pas word geplaatst als wij het geleden asbest vrij maken terwijl er geen gaatje hoeft te worden geboort, nou als hier geen onderlinge afspraken zijn gemaakt met de asbest sanneerbedrijf ,
En voorlopig zitten we in de kou geen verwarming geen heet water en geen douche,nu hebben wij geen ketel en die komt er ook niet meer omdat wij de kosten niet kunnen betalen om die boeven het dak te laten saneren, dus mensen neem nooit Feenstra ,zij laten je barsten en werken samen met de grootste oplichters praktijken wat asbest sanering heet, ik heb veel met asbest gewerkt van boeren schuren, En ben de middelbare leeftijd allang gepasseerd ,hen nog nooit een arts gehoord die vertelde dat ik asbest longen heb, het is allemaal weer eens een melkkoe voor de overheid,ik hen nog nooit begrepen als het zo slecht is als de overheid doet voorkomen waarom word bij een brand waarmee asbest vrij komt de auto,s schoon gespoten wat weer in het riool terecht komt en dit weer bij de zuiveringsinstallatie, En de grondstoffen worden weer afgevoerd en gaat naar de stort ,waar constant overheen gereden ,waardoor de deeltjes weer opwaaien,mensen hier aan zie je dat het oplichting praktijken zijn het klopt van geen kant

Geen enkel zij zijn alleen sterk met afspraken maken,met partijen die je niet over de vloer wil hebben

Score voor Feenstra onderhoud en service: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: