8 jaar geleden een contract (WURG) getekend voor de huur van een cv ketel atag. Een gewone en geen hoogstandje. Ennnn met met jaarlijks onderhoud + montage. Omdat we eerder cv hebben gehuurd en je weet wat dat ongeveer per maand kost, hadden wij bij het tekenen totaal geen argwaan. FOUT dus. Nadat ons huis was verkocht en de volgende bewoner zelf een nieuwe ketel wilde kopen (gezien de afkoopwaarde die feenstra vroeg 934 Euro voor een ketel die op dit moment rond de 1100 Euro kost en waar al 8 jaar lang rond de 30 Euro per maand is betaalt 2800 ff snel gerekend. Is bijna 3 keer de aanschafwaarde. Maar nu komt het..... omdat er in onze volgende woning een nieuwe ketel zit, kunnen wij niks met een afkoopketel meer. Oh vergeten we kunnen hem ook laten verwijderen door feenstra kosten......634 Euro dan wordt de ketel mee genomen door feenstra en wie weet....... wat er dan mee gedaan wordt. Maar dan zijn wij er vanaf toch?????? Belachelijk duur. Ja mevr was het antwoordt van feenstra staat in de kleine lettertjes. U betaalt namelijk 144 maanden aan een gesloten de maandelijkse huur. PARDON!!!!!! Dat is dus 4a5 keer de aanschafwaarde van onze ketel. Dat is dus flink geld verdienen zakken vullers!!!! Om ook maat te zwijgen van het eens in de twee jaar onderhoud. Div. Keren gebeld omdat de ketel bonkte en tikte. Menr. De monteur vertelde dat dit heel normaal is. Volgens onze buurman die zelf een hele goede installatie monteur is was dit echt niet acceptabel. Nog een monteur laten komen van feenstra die uiteindelijk toe gaaf dat dit niet hoorde er bleek een klep kapot te zijn wat volgens onze buurman een kwaal was bij deze ketel. Wij waren bereid geweest om iid wat kosten voor onze rekening te nemen maar het bedrag van 694 is ronduit te belachelijk voor woorden. Nooit maar ook nooit een ketel huren bij feenstra. OPLICHTERS ZIJN HET.

Geen enkele

Score voor Feenstra onderhoud en service: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: