jan biere

In 2018 heb ik gevraagd om een nieuwe ketel. Deze heb ik gekregen ze vroegen om een handtekening om te bewijzen dat ze de ketel hebben geleverd. Deze handtekening hebben de medewerkers gekregen, op een soort apparaatje. Achteraf blijkt dat ze mijn een servicecontract hebben toegekent. ik reeg namelijk geen factuur in mijn e-mail, maar er werd een herinnering en spoedig daarna een aanmaning gestuurd, naar een adres waar ik niet meer woon, ik ben namelijk geemigreerd naar een ander land. Gelukkig had ik dat huis verhuurd aan mensen die ik ken, zij hebben mij de aanmaning doorgestuurd. Nu heb ik natuurlijk een mail naar feenstra gestuurd met de vraag waar deze factuur voor is. Daarna kreeg ik doodleuk een e-mail terug met het volgende antwoord: We hebben geen factuur gestuurd, want er is een automatische incasso mislukt, dus hebben we maar gelijk een herinerring en vervolgens een aanmaning gestuurd. Ten eerste staat er meer dan genoeg geld op die rekening, dus als er automatische incasso mislukt, dan komt dat niet door mij. De incasso is hoogstwaarschijnlijk mislukt, omdat ik hier nooit voor getekend heb. Pas dus op met deze jongens, ze plakken waarschijnlijk gewoon je handtekening van levering onder een servicecontract, die je nooit gezien hebt. Leuke grappen van feenstra ik ga hier werk van maken.

nee hier word een normaal mens toch kwaad van.

Reactie Feenstra onderhoud en service:

Beste heer Biere,
Wij hebben uw klacht ontvangen
Allereerst willen wij u danken voor het melden van uw klacht. Dit stelt Feenstra in staat de service te verbeteren. Daarnaast bieden wij u onze welgemeende excuses aan. Dit is zeker niet de service die u mag verwachten van Feenstra.
Uw mening is belangrijk
Wij verzekeren u dat Feenstra elke vorm van feedback gebruikt ter verbetering en continuering van haar service- en dienstverlening. Uw mening is voor ons van groot belang.
Naar aanleiding van uw e-mail hebben wij telefonisch contact met u gezocht. Helaas hebben wij u niet kunnen bereiken.
Wij zouden graag met u in contact willen komen om te kijken naar een goede oplossing.

Score voor Feenstra onderhoud en service: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: