Op 6-12-2018 is de monteur langs geweest voor 2-jaarlijks onderhoud aan onze CV ketel.
Helaas heeft hij zelf een storing veroorzaakt, (bougiekabel gesloopt) waardoor onze ketel niet meer werkte.
Na veel telefonisch overleg met zijn collega's heeft hij het uiteindelijk opgegeven en kwam naar beneden dat er een storing was die hij niet kon oplossen en een collega zou langs komen.
Hij kon echter niet aangeven wie en wanneer, ik heb hem verteld dat ik absoluut om 12.45 uur naar mijn werk moest, de enige mededeling was dat er iemand langs kwam en hij zelf ging naar de volgende klant. Na zijn vertrek zag ik dat hij het vieze zwarte water uit de CV ketel gewoon in de wasbak had geloosd, waardoor er een vieze zwarte plaklaag achter bleef, kan dit niet op een andere manier?
Ik heb direct zelf telefonisch contact moeten zoeken met Feenstra om uitdrukkelijk te vragen om met spoed een monteur te regelen, helaas in eerste instantie was er niets bekend van een storing, na lang aandringen is er uiteindelijk een andere monteur langs gestuurd.
Conclusie er was een bougie kabel gesloopt door de 1e monteur en dit was niet in voorraad in de buurt, afspraak gemaakt dat er zo snel mogelijk de volgende dag een nieuwe kabel gemonteerd zou worden.
Het gevolg is dat wij van donderdag 6-12-2018 van 10.00 uur tot vrijdag 7-12-2018 14.00 uur geen verwarming en geen warm water hadden.
De 2e monteur ontdekte tevens de volgende dat niet alle onderhoud was gepleegd!
Het lijkt mij zeer redelijk dat wij een compensatie mogen ontvangen voor wat voorgevallen is, 28 uur zonder verwarming en warm water, een smeerboel in de wasbak en een monteur die een storing veroorzaakt en doodleuk zegt dat er een storing is die hij niet kan oplossen!