We hebben nog niets ontvangen en krijgen ook geen updates over wat er aan de hand is!
Waarom beveelt u Eurogifts (niet) aan?
De levering verloopt moeilijk en er is geen communicatie mogelijk om vragen te stellen!
Reactie Eurogifts:
Beste m. Heyvaert
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een levering niet volgens plan verloopt, en we willen ons oprecht excuseren voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.
Onze records tonen aan dat het pakket meerdere keren tijdens de werktijden (8u-18u) is aangeboden, maar helaas bleek het bedrijf gesloten bij levering. Hierdoor liep de bestelling vertraging op. We hebben u intussen geïnformeerd over de mogelijkheid om het pakket op te halen bij het depot van de bezorgdienst, wat u intussen ook heeft gedaan.
We betreuren dat u de communicatie als onvoldoende heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en nemen uw opmerkingen ter harte om onze service verder te verbeteren.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder.
Met vriendelijke groeten,
Het Eurogifts team