Esuals

Mevrouw M.R. Offers - van Haersma Buma

Juiste bestelling is om onbegrijpelijke redenen veranderd. Retourzending ging goed, maar moest het pakket wel naar een DHL punt brengen, niet erg naast de deur en adres wel juist, maar geen DHL sticker of iets, zodat je niet kon zien dat je op het juiste adres was. Dit was in de Poten in Den Haag, waar de winkels en horeca sowieso geen of duidelijke nummerbordjes hebben. Nieuwe zending zo laat bericht over gekregen dat ik niet thuis was. Briefje van DHL in de brievenbus. Pakket naar een van ons huis ver afhaalpunt. DHL onmogelijk bedrijf!!! Post NL probeert tenminste een pakket bij buren af te leveren. DHL maakt zich er erg makkelijk vanaf. Het is dat ik mijn kleindochter wil geven wat ik bij jullie besteld heb, maar door DHL zal ik nooit meer iets bij jullie bestellen.

Reactie Esuals:

Hi Mevrouw M.r. Offers - van Haersma Buma,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat de bezorging niet is verlopen zoals verwacht. Wij begrijpen heel goed dat dit vervelend is, zeker wanneer het bedoeld is als een cadeau. De levering wordt uitgevoerd door een externe vervoerder, in dit geval DHL. Helaas hebben wij daardoor geen invloed op aflever momenten of het doorsturen naar een servicepunt. Bij contact met onze klantenservice denken wij altijd mee met de klant en helpen wij waar mogelijk is. Wij vinden het dan ook jammer om te horen dat de bezorging heeft geleid tot een negatieve ervaring van Esuals , terwijl de bestelling en retour gelukkig goed zijn verlopen. Desondanks wensen wij u een hele fijne dag.
Liefs, Quinty Team Esuals

Score voor Esuals: 3/5