Esuals

S.L

Maat L besteld, en mijn vriendin met maat S past het niet eens. En dan ook nog !! €7 !! verzending betalen om het retour te doen.

Reactie Esuals:

Hi Sanne,
Wij zien dat je onze bestseller skort hebt besteld, de Philou skort. Wij hebben dit item honderden verkocht en nog nooit een klacht ontvangen over de maatvoering. Deze skort valt dan ook normaal op maat en wordt altijd zorgvuldig na gepast door verschillende modellen zodat wij bij ieder item de juiste maatvoering kunnen aangeven. Wij hebben jou per mail en telefonisch benadert zodat wij met je mee konden kijken maar helaas krijgen wij geen gehoor. Mocht je een item willen retourneren kun je online een retourlabel aanmaken. Als je in Nederland een retour wilt verzenden betaal je voor het label €5,14. Mocht je het pakket zelf naar een servicepunt brengen, betaal je in de meeste gevallen meer. Wij bieden hierdoor verschillende opties aan om jouw retour via de goedkoopste weg te retourneren. Wij raden onze klanten dan ook altijd aan onze retourpagina goed door te lezen zodat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij wensen jou desondanks een fijn weekend. :)
Liefs, Quinty team Esuals

Score voor Esuals: 2/5