Esuals

Danique

Vlekken in kleding, retour procedure duurt erg lang meer dan 2 weken.. Ondanks dat wel leuke kleding.

Reactie Esuals:

Hi Danique,
Wij hebben direct met je meegekeken en zien geen enkel mail contact over vlekken in jouw kleding. Mocht dit bij binnenkomst het geval zijn, raden wij de klant aan ons direct te contacteren. Wij kijken dan ook altijd mee naar een oplossing. Daarnaast zien wij een order van 8 juni voorbij komen waar een item is geretourneerd. In ons systeem zien wij dat jouw retour op 12 juni is afgegeven bij het servicepunt en op 16 juni is bezorgd in ons magazijn. Wij hebben het bedrag dan ook op 16 juni al gecrediteerd naar je. Dit is 1 dag na ontvangst van jouw retour. Wij begrijpen dan ook niet helemaal waarom je aangeeft dat onze retourprocedure 2 weken duurt gezien dit absoluut niet het geval is. Wij staan juist voor een snelle service en jouw retour wordt na ontvangst altijd binnen 72 uur verwerkt. Wij hebben dan ook geprobeerd contact met jou te krijgen, echter krijgen wij op geen enkele manier contact. Hopelijk ben je bereid ons te contacteren. Wij wensen jou een fijn weekend.
Liefs, Quinty team Esuals

Score voor Esuals: 1.5/5