Slechte service. Een Cargo broek gekocht. Aangegeven bij ontvangst dat er heel veel draadjes loszaten. Na 1 keer dragen kan ik de broek niet meer dragen want de zakken staan helemaal bol. Zelfs na het strijken blijft het bol staan, het ziet er niet uit. Contact klantenservice: geeft aan dat het geen productie fout is en dit hoort bij deze broeken omdat het stretch broeken zijn. Ik vind dat je na 1 keer een broek dragen en hem vervolgens niet meer kan aandoen, het niet kan zijn dat dit zo hoort..
Ik was met alles akkoord gegaan maar niet 1 keer is de klantenservice met een oplossing gekomen, waar het eigenlijk op neer komt is dat ze zeggen: ‘jammer dan’.
Reactie Esuals:
HI Desi,
Erg jammer om deze recensie te lezen. Wij hebben mail contact gehad over jouw bestelling en hebben samen met jou meegekeken naar het probleem. Wij hebben dan ook in ons mail contact een oplossing geboden waar wij helaas geen reactie meer op hebben mogen ontvangen. Je geeft in de recensie aan dat wij niet meekijken naar een oplossing wat onterecht is. Op ons laatste mail contact waarin wij een passende oplossing hebben geboden, hebben wij niks meer van jou gehoord. Wij hebben jou later nogmaals benadert maar helaas krijgen wij daar ook geen reactie op. Mocht je alsnog tevreden zijn met de geboden oplossing horen wij dit graag van je.
Liefs, Quinty team Esuals