Esuals

Yanna

Hoge kosten voor retourneren, kleding kwaliteit is Okay (losse draadjes en zwakke plastic knopen). Maten vielen veel kleiner uit.

Reactie Esuals:

Hi Yanna,
Wij hebben direct contact met jou opgenomen over de losse draadjes en de zwakke knoopjes zodat wij met jou mee konden kijken naar een oplossing. Na dit mail contact hebben wij samen met jou gekeken naar een oplossing zodat het item geretourneerd mocht worden naar ons. Bij binnenkomst van jouw retour is het retour ook direct voor je verwerkt en het bedrag voor je gecrediteerd. Helaas bieden wij op het moment nog geen kosteloos retourneren aan, mocht je de gehele bestelling retourneren krijg je wel de eerst gemaakte verzendkosten gecrediteerd. Wij laten onze items door verschillende modellen napassen zodat wij het juiste maatadvies kunnen geven. Bij onze Rachel pantalon hebben wij dan ook vermeld staan dat je het beste de grootste maat kunt nemen mocht je twijfelen tussen 2 maten. Wellicht heb je dit over het hoofd gezien? Controleer dan ook altijd goed ons maatadvies om teleurstellingen te voorkomen. Wij wensen jou nog een hele fijne dag! <3
Liefs, Quinty team Esuals

Score voor Esuals: 0.5/5
Zou je Esuals aanbevelen? Nee
Pantalon elody en pantalon rachelle