Esuals

Lianne

Ik ben super blij met mijn broek, maar ik moest 1 broek terug sturen. Doordat dhl het naar een verkeerd punt terug heeft gestuurd moet ik helaas 2 x verzendkosten betalen , zij zouden dit oplossen maar helaas niet goed gedaan! Jullie kunnen hier denk ook niets aan doen

Reactie Esuals:

Hi Lianne,
Bedankt voor je recensie. Wij hebben mail contact gehad over jouw retourzending. Je gaf aan jouw retourzending naar een servicepunt gebracht te hebben en geen label aangemaakt te hebben via onze site met Returnista. Wij raden de klant altijd aan om de bestelling te retourneren met Returnista. Dit kan via onze retourpagina op onze website. Mocht er dan iets met jouw retourzending aan de hand zijn, kunnen wij altijd met de klant meekijken. Helaas is dit fout gegaan bij DHL en ligt dit buiten onze macht. Wij raden je dan ook aan contact te leggen met DHL zodat zij alsnog met jou mee kunnen kijken naar de oplossing die zij konden bieden voor je. Wij zijn blij om te horen dat je blij bent met jouw bestelling en wensen jou heel veel plezier van deze prachtige pantalon. <3
Liefs Quinty team Esuals

Score voor Esuals: 2.5/5