Esuals

Nanne

Leuke kleding alleen tot twee keer iets online besteld en betaald. Later een bericht het is out of stock of kwijt met de post. Eerste keer een bril besteld na lang e-mail verkeer bril nooit ontvangen. Tweede keer blouse besteld was uiteindelijk out of stock. Geld terug gekregen dat wel.

Reactie Esuals:

Hi Nanne, in November 2021 heb je een sunnie besteld, deze hebben we netjes verzonden maar raakte zoek met de post, direct het geld naar je gecrediteerd want helaas was deze sunnie in no time sold out. We hebben contact met je gehad en dit direct met je opgelost. Nu eind April heb je inderdaad een blouse besteld die we helaas niet meer op voorraad hadden. Dit komt haast nooit voor, helaas was dit bij jou het geval. Ook direct netjes het geld gecrediteerd. Zoals je ziet in onze recensies hebben wij dit soort problemen eigenlijk nooit en is het bij jou 2 keer niet gegaan als we zouden willen. Hiervoor excuses, wij hopen overigens wel dat je het vertrouwen in Esuals behoudt. Wij hebben je al even gebeld en gemaild maar helaas komen we op geen enkele manier met je in contact Nanne.
Een hele fijne dag!
Liefs Es, Esuals