Na enige research op het internet uitgekomen bij Esteworld. Deze stonden voor mij het best aangeschreven. Mijn ervaring met esteworld is perfect. Na het voorgesprek in ijsselstein te hebben gehad bij Hidde kon ik na een maand al terecht voor mijn Acell behandeling. Alles was goed geregeld. Chauffeur stond mij netjes op te wachten op de luchthaven. Ook het hotel was top geregeld! Mooi hotel! Heerlijk ontbijt. Dag van behandeling netjes op tijd opgehaald. Behandeling viel erg mee. Alles werd netjes uitgelegd. De verdovingprikjes voelde ik een beetje maar niet erg. De behandeling is eigenlijk zo voorbij. Vanuit esteworld ben ik meteen naar de luchthaven gebracht voor mijn terugvlucht. In de avond toen ik weer thuis was begon de verdoving uit te werken en voelde ik het wel wat prikken maar had niet anders verwacht. De volgende dag had ik er al minder last van. Geem verdere last gehad van bijwerkingen. Nu vol spanning het resultaat afwachten.