Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Ramon Cohen Cohen de Lara

Mijn eerste harttransplantatie (FUT-methode) heb ik in Nederland gedaan, overigens niet bij EsteWorlds. Ik heb daardoor een vergelijk met de haartransplantatie bij EsteWorld (FUE-Methode) welke ik in juni 2017 heb laten doen. Mijn ervaring met EsteWorld is zeer goed, wat een verschil met mijn eerste behandeling.

Bij EsteWorld begint de persoonlijke aandacht al ruim vóór de behandeling. Via What’s app ben ik continue op de hoogte gehouden van de vluchttijden, ophaalservice en hotelboeking. Dag voor vertrek, op een zaterdag, een telefoontje om mij succes te wensen en om eventuele vragen nog te kunnen beantwoorden.

Tijdens behandeling nam men ruim de tijd om alles uit te leggen en werd op mijn eigen aanwijzingen het gewenste transplantatie gebied op mijn hoofd getekend. Deze behandeling is veel meer klinisch aangepakt dan mijn eerste keer. Antibiotica via een infuus tijdens de behandeling, gebruik van steriele instrumenten e.d., continue werd mijn hoofd tijdens de operatie schoon gehouden en gedesinfecteerd en na de behandeling meer medicijnen (antibiotica, pijnmedicatie en anti-zwelling) gekregen dan de eerste keer.

Na de behandeling geen enkele pijn gevoeld, geen ontstekingen en zwellingen gehad. De enige pijn die ik heb gehad is van het toedienen van de verdovingen. Mijn eerste haartransplantatie was vergeleken met EsteWorld een hel, zeer veel ontstekingen, zwellingen en veel pijn tijdens en vooral tot 1 1/2 maanden na de operatie.

Score voor Esteworld-haartransplantatie.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Haartransplantatie