ESNW

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

Keizer

Op 22 nov 2023 heb ik een klacht gemeld inzake mijn verwarmingsketel. Heden, na 6 weken is de klacht verholpen (vervanging van een onderdeel) maar mij is niet duidelijk geworden waarom ik 6 weken hierop moest wachten.
Het zou enorm hebben gescheeld als ik in het begin vernomen had dat ik 6 weken op reparatie zou moeten wachten.
De communicatie met het klantencentrum was uiterst beperkt, en bovendien vroeg een derde medewerker die ik aan de lijn kreeg wat mijn klachten waren terwijl ik de eerste medewerkster alles reeds had gemeld. Ik heb hem toen gesuggereerd in de aantekeningen te kijken waarin alles al vermeld stond. Na enig zoeken vond hij die.

Reactie ESNW:

Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas kan ik uw bericht van 22 november niet in ons systeem vinden. Wel zie ik dat u 7 december contact met ons heeft gehad over het wisselende warm water. Op basis van dit contact is later door een monteur gebeld. Hij heeft daarna een onderdeel besteld. De planning heeft de bestelling wel direct op spoed gezet. Maar helaas heeft het onderdeel even op zich laten wachten, waardoor het pas op 02-01-2024 geplaatst kon worden. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hierin heeft ervaren.

Score voor ESNW: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee