r goedvolk

Krijg op mijn jaarrekening 150euro terug. Maan melden ook dat nieuwe maandtermijn 0,00 gaat zijn. Paar dagen gewacht of ze zelf reageerden. 23-9 Chatbot geeft alleen maar onzin. Dan maar bellen: eerst aangekondigde wachttijd 31 min, paar min (!) daarna 9 min, ff wachten... 15 min (!) daarna 3x 9 min wachttijd. Schat in dat na 12 min wachten ik verbinding kreeg. Medewerkster kon niets anders verzinnen dat er een paar issues waren met het nieuwe programma (maanden geleden ingevoerd). Als nieuw termijn bedrag telde ze (= het programma) 80 euro meer dan het hoogste termijnbedrag afgelopen jaar. Ook dat kon ze niet goed verklaren. SHIT dus!!

Kies maar uit!!!!

Reactie ENGIE Energie Nederland:

Goedemorgen,
Bedankt voor je review! Ik zie dat je hierover ook al een klacht hebt ingediend. Deze wordt zo snel mogelijk door onze klachtenafdeling met je besproken. Het klopt wel dat je termijnbedrag door het systeem op nul is gezet. Dit heb je met de medewerkster ook weer terug op het goede gezet zie ik. Het is momenteel soms erg druk, we adviseren daarom voor je belt de actuele wachttijd te controleren op de app onder contact. Ik hoop dat je er met onze klachten afdeling uit kunt komen. ^Pauline

Score voor ENGIE Energie Nederland: 1/5
Beveel je dit bedrijf aan Nee
Product of looptijd contract: 3jaar vast; gas en licht